BESYO HAZIRLIK KURS FİYATLARI | Ankara Besyo Pomem Hazırlık Kursları

Besyo Hazırlık Kursu Fiyatları Gideceğiniz Hazırlık Kursunun Kalitesine Ve Hazırlanan Eğitim Programının İçeriğine Göre, Yani Sunulan İmkanlara Göre Farklılık Göstermektedir.
ÖR: 10 AY Spor Salonu kiralayıp, Koordinasyon, Parkur ve Branş çalışmaları yapan bir kursla son 2-3 ay salon çalışmalarına başlayan bir kursun maliyeti bir olmamaktadır.
Aynı şekilde Stad veya Atletizm Pistleri kiralayıp antrenmanlarını profesyonelce yapan bir kursla, parklarda boş arsalarda antrenman yapan kursların maliyetlerin bir olmasını beklemeyiniz.

Besyo Hazırlık Kursu Fiyatları Sezonluk 1000-3000 TL Arasında Değişmektedir. Kurs Süresi Minimum 3 Maksimum 10 Aydır. Bu Sürecin Sonunda Öğrenciler Sınavlara Hazırlık Seviyeye Gelmektedir. (Besyo özel yetenek sınavları her yıl Temmuz ayının ilk haftasında başlamaktadır.)

Yalnız Unutulmaması Gerekir Ki Antrenman Gün Sayınız Ne Kadar Fazla İse O Derece Avantajınıza Olan Bir Durum Söz Konusudur.
Dolayısıyla Antrenmanlara Erken Başlamanız Performansınız Açısında Daha İyi Olacaktır.

Besyo Hazırlık Kursu Fiyatları İl Ve İlçeye, Kursun Kalitesine Ve Çalışma Programının İçeriğine Göre Farklılıklar İçerebilmektedir. Büyük şehirlerde salon-stad-atletizm pistlerinde çalışmanın maliyeti çok yüksektir. Spor alanlarının maliyetinden dolayı büyük şehirlerde kurs ücretlerinin daha pahalı olması sıradan bir durumdur. 

Besyo Hazırlık Kurslarında Kurs Ücreti Dışında Ekstradan Salon-Saha ve Branş Ücretleri de Alınmaktadır.
Kurslara Katılmadan Önce Detaylı Bilgi Almak Faydanıza Olacaktır.

Besyo Hazırlık Kursumuz ve Sunduğumuz İmkanlar Hakkında Detaylı Bilgi Almak İçin Lütfen Koordinatörümüzle İletişime Geçiniz. 

2016 YILI ÇALIŞMALARIMIZ BAŞLAMIŞTIR
BİZİMLE SİZ DE KAZANACAKSINIZ