BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİ NASIL OLUNUR ? | Ankara Besyo Pomem Hazırlık Kursları

Beden Eğitimi Öğretmeni Nasıl Olunur 2015
Bilindiği gibi, birçok bölüme yerleşmenin nasıl olduğu gayet açıkken, bu durum Beden Eğitimi Öğretmenliği için maalesef çok net değildir.

Nasıl Beden Eğitimi öğretmeni olunduğu pek çok kişi tarafından bilinmediği için çoğu kişi bu bölüme başvurusunu yapamıyor. Dershanelerde ve okullarda rehberlik öğretmenlerinin de bu konu hakkında fazla bilgisi olmadığından öğrenciler yeteri kadar aydınlatılamamaktadır.

Beden Eğitimi öğretmeni olmak için ilk adım YGS sınavına girmektir. %30 etkili olan YGS Sınavından ne kadar yüksek alırsanız şansınız o derece artmaktadır.

YGS Sınavından barajı geçecek yeterli puanı aldıktan sonra "Besyo Hazırlık Kurslarına" katılmalısınız. (ygs sınavında baraj problemi yaşayacağınızı düşünmüyorsanız antrenmanlara ygs sınavından önce  başlamanız performansınız açısından çok daha faydalı olacaktır.)

Kursunuzda, kapasitenize ve yeteneklerinize uygun gerekli antrenmanlara katıldıktan sonra her üniversitenin kendi bünyesinde hazırladığı "Besyo Özel Yetenek Sınavlarına" başvuru yapıp katılacaksınız.

Katıldığınız Besyo Özel Yetenek Sınavlarında:
% 30 ygs
% 15 OBP(Diploma notu)
% 55 Özel Yetenek Sınavı Performans sonuçlarınız değerlendirilmeye alınacaktır.
Bu puanlar sonucunda elde edilen sonuca göre kazanıp kazanamadığınız belli olacaktır. 

Besyo Özel Yetenek Sınavlarında:
Beden Eğitimi Öğretmenliği, Antrenörlük Eğitimi, Spor Yöneticiliği ve Rekreasyon bölümlerinde okumak için LYS sınavına girmenize gerek yoktur.

Elit Besyo Hazırlık Kursu olarak öğrencilerimizin kapasitelerine yönelik bireysel antrenman programları uygulayarak performanslarını en üst seviyeye çıkartmaktayız. YGS - OBP puanlarını değerlendirerek kapasitelerine en uygun üniversitelerin sınavlarına birebir şekilde hazırlamaktayız.

BAŞARI BİR TERCİHTİR.
BİZİMLE SİZ DE KAZANACAKSINIZ