Doğru Besyo Hazırlık Kursu Nasıl Olmalıdır | Ankara Besyo Pomem Hazırlık Kursları

Besyo Hazırlık Beden Eğitimine Hazırlık Türkiye'de bir çok ilde profesyonel olarak yapılan ve sektör haline gelmiş eğitimdir. Doğru hazırlayanlardan daha çok yanlış hazırlayan kurslar mevcuttur. Kazandırdığımız yüzlerce öğrenci ve verdiğimiz eğitimin kalitesiyle sizlere doğru hazırlık kursunda olması gerekenleri aktaracağız. Biz hiç bir zaman öğrencinin direkt olarak bize gelmesini savunmadık. Öğrenci tüm kurslarla görüşsün en son bizimle görüşsün zaten bizi seçecektir. Besyo Hazırlık kursunda 10 öğrenci varsa hiç bir şekilde doğru eğitim almadan bu öğrencilerin 3 tanesi zaten kazanacaktır. Ancak doğru eğitimle bu öğrencilerin 8-9 tanesi bile kazandırılabilir. Biz sadece 2017 yılında 140 öğrencimizi kazandırarak bunun mümkün olacağını en iyi şekilde gösterdik. Öğrencinin kazanmaya hazır olabilmesi için iyi bir TYT puanının iyi bir psikolojisinin olması gerekir. Puanı yüksek olup iyi antrenman yapıp psikolojisi sağlam olan öğrencinin doğru üniversiteyi seçmemizle kazanamaması çok çok düşük bir ihtimaldir. Besyo hazırlık kursları bu yüzden vardır.

Doğru Besyo Hazırlık Kursu Nasıl Olmalıdır?

*Doğru Okul Seçmek (Geçen yıl 30'dan fazla üniversiteye öğrenci hazırladık ve belki de en çok birbirinden farklı üniversiteye öğrenci kazandıran kursta bizim kursumuzdur. Şuana kadar konuştuklarımız içinde öyleyiz ancak kesin konuşup haksızlık etmek istemeyiz. Her öğrencinin profili farklıdır ve her öğrencinin kazanma ihtimalinin yüksek olduğu okul farklıdır. Biz her öğrencimizin kazanma şansının en yüksek olduğu okulu uzman ekibimizle tespit edip ona yönelik çalışma yapıyoruz)
*Doğru şekilde öğrenciyi antrene etmek (Alanında uzman antrenörlerden oluşan ekibimizle Badminton Hentbol Basketbol voleybol dahil halk oyunu branşında bile eğitim veriyoruz. Doğru Branş eğitimi en önemli etkendir. 2017 yılında hiç bir hentbol altyapısı olmayan öğrencimiz çorum hitit üniversitesinde yüzlerce hentbolcunun arasından en iyi hentbol derecesini yaptı 2016 yılında aynı şekilde manisa celal bayar üniversitesinde yaptık. Doğru Kondisyon antrenmanlarının yanı sıra doğru branş ve doğru koordinasyon antrenmanlarıyla öğrencimizi ulaşabileceği maksimal seviyeye ulaştırıp. Öğrencilerimizin ekseriyetini atletizmde müsabaka dönemini doğru dinlenme ve yüklenme aralıklarıyla super kompenzasyon dönemine denk getirerek en iyi performansını sınavda vermesini sağlıyoruz)
*Doğru Tekniklerle Özel Olarak Hazırlık (Asıl mesele parkuru kurup öğrencinin çıkmasını sağlayarak çabuk olan öğrencilere en iyi derece yaptırmak değildir. Asıl olay genetik olarak zayıf olan ve yavaş olan öğrencilere doğru teknikler göstererek ve onlara doğru antrenman yaptırarak en iyi dereceleri yapmasını sağlamaktır. Parkura yönelik spaciel olarak yaratıcı ve kendimize özel tekniklerle öğrencilerimiz çok iyi dereceler yapmaktadır)
*Psikolojik Destek ( Psikoloji çok önemlidir. Biz öğrencilerimize en başından en sonuna kadar sınav anında olduğu kadar psikolojik desteğimizi veriyoruz. Böylelikle öğrencilerimiz hem hazırlık sürecinde hem sınav sürecinde psikolojileri yüksek şekilde sınava girip başarılı oluyorlar.