CAN AKADEMİ B.E.S.Y.O. HAZIRLIK KURSU | Ankara Besyo Pomem Hazırlık Kursları

Spor Akademileri....
Üniversitelerin Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okullarına öğrenci hazırlamak başlıca görevimiz olup sporun her dalında var olmak asıl misyonumuzdur.

Bu hedef doğrultusunda çalışmalarımız Ankara'da 10 yıldır sürmektedir.
Bu süreçte neler mi yaptık;
10 yıl içerisinde Ankara'da (GAZİ, ANKARA, HACETTEPE) Üniversiteleri başta olmak üzere Türkiye genelinde 48 farklı  Üniversiteye 856 öğrenci kazandırarak kırılması zor bir rekora imza attık.

Branşlarında milli sporcu ve akademisyen antrenörler eşliğinde sizleri hayallerinize bir adım daha yaklaştırıyor ayrıca spor komplekslerimiz ile de sağlıklı yaşama destek olup spor bilincini 7'den 70'e tüm vatandaşlarımıza aşılıyoruz

Spor Akademileri...
Sevgili öğrenciler ve sayın veliler;
Her sene Üniversitelerin Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Ve Spor Bilimleri Fakültelerine binlerce aday hazırlanmaktadır. Rekabet ortamının artması sebebiyle sizlerin bu bölümleri kazanmak için profesyonel destek almanız kaçınılmaz olmuştur.. Spor Akademileri TYT' den alınan puan ve kendi bünyelerinde yaptıkları özel yetenek sınavları ile öğrenci kabul etmektedir. Bu sebeple özel yetenek sınavı ve TYT Sınavı  eşdeğerde önemlidir. İlk aşama olan TYT sınavından alınacak puan ne kadar yüksek olursa kazanma olasılığınız o kadar yüksek olacaktır.

ÖZEL YETENEK SINAVINI KAZANMAK İÇİN SPORCU OLMAK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ, SPORCU DA OLSANIZ DESTEK ALMANIZ GEREKMEKTEDİR.

Bizler 10 yıllık tecrübe, ulaşılması zor bir başarı oranı, milli sporcu ve akademisyen Antrenör kadromuz ile sizleri sınavlara hazırlayıp başarılı olmanızı sağlıyoruz. Sizlere düşen görev TYT den yüksek puan alıp sonrasında özel yetenek sınavına hazırlanacağınız kurs hakkında araştırma yapmanızdır. Biz bu alanda kurumsal olan birkaç hazırlık kursundan bir tanesiyiz.

TECRÜBEMİZ VE BAŞARIMIZ TERCİHİNİZİ KOLAYLAŞTIRACAKTIR. SAYGILARIMIZLA.